DANIA GŁÓWNE

Filet panierowany

MIĘSO 250 G. FRYTKI 250 G. LUB RYŻ 200 G. SURÓWKA 150 G.

Filet z piekła rodem

MIĘSO 250 G. FRYTKI 250 G. LUB RYŻ 200 G. SURÓWKA 150 G.)

Devolay szefa

MIĘSO 250 G. FRYTKI 250 G. LUB RYŻ 200 G. SURÓWKA 150 G

Imperial

MIĘSO 250 G. FRYTKI 250 G. LUB RYŻ 200 G. SURÓWKA 150 G.

Schabowy po parysku

MIĘSO 250 G. FRYTKI 250 G. LUB RYŻ 200 G. SURÓWKA 150 G

Schabowy z ananasem i serem

MIĘSO 250 G. FRYTKI 250 G. LUB RYŻ 200 G. SURÓWKA 150 G

Gordon Blue

MIĘSO 250 G. FRYTKI 250 G. LUB RYŻ 200 G. SURÓWKA 150 G

Golonka pieczona

MIĘSO 250 G. FRYTKI 250 G. LUB RYŻ 200 G. SURÓWKA 150 G.